Duo act

 

witte narAnimatie

Als entree-act  zijn deze twee de beste gast heer en vrouw die u zich kan wensen. In verschillende gedaantes kunnen ze uw gasten verwelkomen. Twee statige butlers met bol hoedjes, of bijvoorbeeld de sprookjesachtige witte narren. Maar in overleg kunnen ze eigenlijk in vrijwel alle wenselijke kostuums verschijnen, deze twee hebben namelijk genoeg kostuums op voorraad. Daarnaast maken ze de meeste van hun outfits zelf en is er dus altijd wel iets te verzinnen. Op maat gemaakt dus!

ze creëren met hun interactieve spel en gesprekken een gevoel van samenhorigheid. Samen met uw gasten creëren ze magische momenten. Kleine maar oh zo prachtige magische trucjes verbazen jong en oud. Jongleren met zo’n beetje elk voorwerp. Maar ook een poppenspel of vuurshow is aan hun toe te vertrouwen! De combinatie van het mannelijke en het vrouwelijke, het grote vuur of de kleine goochel truck maakt dat iedereen zich verbonden voelt met deze twee entertainers.

De Vuurwens

Een prachtige act voor al die iets wenst…
Samen met Uw gasten gaan we opzoek naar een wens. Een persoonlijke wens, een wens voor het bruidspaar of misschien wel een zakelijke wens? Maar, in deze bijzondere act gaan we ook opzoek naar de “onwens”, Wat wil je loslaten? Wat heb je vanaf vandaag niet meer nodig? We schrijven de wensen en de onwensen op. De briefjes worden uitgedeeld en uw publiek natuurlijk voorzien van een stukje animatie tijdens het schrijven!
De wens houdt men bij zich, om op een later moment nog eens terug te lezen. De onwensen worden verzameld in onze zogenaamde “ellende-collecte”. In een spetterend, vurige act nemen we met hartenlust afscheid van onze onwensen. We zien ze letterlijk in rook opgaan…

 

kostuums:

  • Witte narren
  • Butlers
  • disco colours

Offerte aanvragen/boekingen? Vul het contactformulier in: